Das soziale Netzwerk für Angler
Baráti Horgásztó

Baráti Horgásztó

GPS:47.641625; 17.649608
Terület:4.5 ha

Jellemzés

 
Megközelíthetőség, útvonalleírás: Győr 82-es kivezető Renault Iniciál szalon mellett (Régi veszprémi út)jobbra, át a vasúton, jobbra ahogy az út vezet. 500 m. balra, de látni a kerítést.
8.5 és 10 kg-os harcsát, 4 kg-os nyurga és 4.8 kg-os pontyot, 10 kg-os amurt már fogtam. Gyakori 2-3 kg-os ponty és amur. 10 éve nem horgászták.
A tó 12 éve lett bővítve, 40 éve csukázunk benne.
Természet közeli, nyugodt környezet. Helyben lehet bográcsozni, grillezni, napozni.
A 2009-es szezont nagyobb tapasztalattal kezdtük és még több hallal! Az 2009-es őszi telepítés 4.6 tonna ponty, amur kárász, 300 db csuka. A nyáron került bele tok, 4-10 kg-osak.
2008-as rekordok harcsa 11 kg, ponty 10.5 kg, amur 15 kg, tok 8.5 kg, kárász 1.8 kg.
A Baráti horgásztó eredetileg a 90-es évek végén az autópálya építésekor nyerte el végleges formáját. A horgásztó területéről szállították a hozzá szükséges anyagot és így alakult ki a 4,5 Ha vízfelület. Ezután több éven keresztül nem használták így kezdett elszaporodni az aljnövényzet a tóban, hogy ezt megakadályozzák telepítettek bele halakat (amurokat). Az akkor telepített halak, azóta méretes 10 kg-on felüli példányokká váltak és az idejében érkezett beavatkozás sikeres volt, hiszen a tómeder kitisztult, így probléma nélkül tudnak horgászni vendégeink. Ezen kívül élményszámba megy a nagytestű pontyok, amurok horgászata is, de nem ritka egy-egy szebb Dévér keszeg sem!

A Baráti horgásztóban fogható: ponty, amur, keszeg, süllő, csuka, harcsa, tok.

A tavon lehet horgászni a partról és stégről is. Bojlis horgászok is tudnak érvényesülni a nagy vízfelület miatt.

Lehet vásárolni csalit és etetőanyagot, ill. alapvető szereléshez szükséges kellékeket.

Remek kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik szeretnek pecázni, szeretik a természetet, a kellemes vízparti környezetet.

Szolgáltatásaink:

Sütési, bográcsozási lehetőség.

Gyerekeknek játszótér.

Családi, céges rendezvények helyszínéül is szolgál.

A közeljövőben tervezzük a tó fejlesztését. (komfortos faházak létesítése..., büfé kialakítása)

Szabályjegyzék

 

A Baráti Horgásztó házirendje

A napijegy magába foglalja a nyitástól zárásig a tó területén való tartózkodást (14 évtől felnőttnek számít) ami személyenként 2 bottal maximum 2 horoggal való horgászatot tesz lehetővé. 14 év alatt 1 bottal és 1 horoggal.

A napijegy egyszeri belépésre jogosít fel, nem átruházható és megvásárlásával hozzájárul, hogy TÁVOZÁSKOR A PORTASZOLGÁLAT ÁTNÉZHETI A LÁTOGATÓ (HORGÁSZ ÉS A KÍSÉRŐ) CSOMAGJAIT!

A tó területén csak a kijelölt utat szabad használni.

A szalaggal elzárt területen horgászni TILOS, sétálni szabad.

A horgászterületen egymást zavarni, hangoskodni TILOS.

A kifogott halat abban az esetben szabad szákban tartani, ha az megvásárlásra kerül, egyéb esetben a halat (ha nem sérült) azonnal vissza kell engedni, sérült halat nem szabad visszaengedni.

Legnagyobb elvihető méret 4 kg, kivéve ragadozóhalaknál, a kifogott halat a portaszolgálatnál köteles leméretni, a tó területén halat tisztítani TILOS illetve előzetesen egyeztetve a kijelölt helyen szabad.

Horgászat befejezésekor a horgászhelyet tiszta állapotban szabad otthagyni.

A tó területén szemetelni a kijelölt helyen szabad.

WC használat a kijelölt helyen.

Vízbe dobálni idegen tárgyakat TILOS!

A tóban fürdeni TILOS!

A tó területén tűzet rakni TILOS, kivétel a kijelölt tűzrakó helyeken!

A kísérő személy/személyek nem horgászhatnak még úgysem, ha a megváltott jeggyel rendelkező személy 1 felszerelést átad.

A kísérők is igénybe vehetik az összes szolgáltatást kivéve a horgászatot.

A jegyet megváltó személy a fentieket elfogadja és kötelezi magát a betartásra egyéb esetben a terület elhagyására szólíthatjuk fel!

Tisztelettel az üzemeltető.

Jó szórakozást kívánunk!

Orte in der Nähe: