Das soziale Netzwerk für Angler

BLATECKÝ MLÝN 1 A

Revír tvoří jezero (sever)16,4 ha
(GPS 49.529334; 17.283919)
Na revíru platí nejmenší lovné míry těchto vyjmenovaných druhů ryb: lín obecný - 30 cm, amur bílý - 60 cm. Platí zde povinnost pro lovícího mít u sebe podběrák a rybářskou podložku k šetrnému zacházení s úlovkem.
Lovící je povinen zakroužkovat v úlovkovém listu (Oddíl II povolenky k lovu, Evidence docházky a úlovků) míru ryby, kterou již nemá lovící při sobě a nemůže ji v případě kontroly předložit rybářské stráži. Nezakroužkování odvezeného/odneseného úlovku bude považováno za hrubé porušení rybářského řádu a může být postihováno členy RS. Lovící je povinen při více jak jednodenním pobytu mít v místě chemické WC, a to pro udržení čistoty okolí. Platí přísný zákaz vylévání použitého chemického WC na revíru a přilehlé pozemky.
Rybářský přístřešek povolen.
Příjezd motorových vozidel a jejich parkování určuje provozní řád. Parkování motorových vozidel je povoleno v těsné blízkosti příjezdových cest směrem k vodní ploše. Vjezd, parkování karavanů a obytných přívěsů je přísně zakázáno. Porušení těchto nařízení - zápis do povolenky, opakovaně zadržení povolenky k lovu, případně přivolání PČR.

 

MO Olomouc

AdresaČeský rybářský svaz, z. s.
MO Olomouc
Chvalkovická 56
779 00 Olomouc - Chválkovice
E-mailolomouc@mocrs.cz
Webhttp://www.rybsvaz-ol.cz

Orte in der Nähe: