Das soziale Netzwerk für Angler
Camp Strážnice

Camp Strážnice

Náš areál začal vznikat už v roce 1963. Ano, možná i vaši prarodičové k nám jezdili na prázdniny. No a dnes? Dnes vás můžeme hrdě pozvat do jednoho z nejlépe hodnocených campů v České republice!

Držíme krok s dobou – nejen co se kvality služeb týče. Profesionální personál a čistotu považujeme za naprostý základ. Nic jiného proto nečekejte… ať už přijedete pod stan, karavanem, nebo se ubytujete v některém z našich pokojů.

To co ale dělá náš camp unikátním, jsou návštěvníky velmi oblíbené dřevěné „retro“ chatky.

Přiznáme se, je to naše srdcovka! Ikdyž už ledacos pamatují, pečujeme o ně, aby byly jako nové a vypadaly přesně tak, jako ze starých prázdninových pohlednic. No a soudě podle ohlasů našich návštěvníků, se nám to daří. Přijeďte se také vrátit do časů svého dětství a zažít dovču na Jižní Moravě tak, jako dřív.

Nudit se u nás nebudete. Město Strážnice je meka folklóru. Leží v panenské přírodě Bílých Karpat a kvalitní moravské víno zde teče proudem.

Najdete zde kilometry cyklostezek, můžete se plavit po Baťově kanále, či zajít na film do letního kina… zkrátka, to musíte zažít!

Orte in der Nähe: