Das soziale Netzwerk für Angler
Chatová osada Stvořidla

Chatová osada Stvořidla

Stvořidla,chatky, mobilheimy, dovolená, houbaření,výlety ?
Tak právě pro Vás je určena  dovolená  v CHATOVÉ OSADĚ STVOŘIDLA, poblíž obce Dobrovítova Lhota, 5 km od Ledče nad Sázavou.

Romanticka dovolená , vzrušující výlety  po zajímavostech , památkách, či toulky čistou neporušenou přírodou?  Jste mladá rodina s dětmi, s pejskem, děda a babička s vnoučaty, zanícený houbař, rybář, vodák, cyklista, či turista s touhou po poznání nejkrásnějších koutů české republiky? A přitom se ale nechcete vzdát svého pohodlí, a kuchyňky vybavené jako doma ?          

Tak to jste právě našli tu pravou dovolenou v chatkách či mobilheimech na Stvořidlech !!

Ubytování v perfektně vybavených chatkách a mobilheimech - všude je lednička, dvouvařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, zcela nové veškeré kuchyňské náčiní vč. příborů, a ostrých nožů.  Do chatek byla v r.2016 zavedena tekoucí  užitková studená a teplá voda,  do všech byla zakoupena topidla.        Vmobilheimech stejně vybavená kuchyňka, vlastní topení, záchod a sprcha.

Jste uprostřed lesů velmi čisté přírody- chráněné krajinné oblasti Stvořidla , malebné Českomoravské vrchoviny,  v romantickém údolí vodácké řeky Sázavy . . BONUS zdarma ?? Z mobilheimů přímý výhled na 8m vzdálenou řeku !!!

Orte in der Nähe: