Das soziale Netzwerk für Angler
Jászkiséri horgásztavak

Jászkiséri horgásztavak

GPS:47.483752; 20.274412
Terület:28 ha

Jellemzés

Megközelíthetősége: A tórendszer könnyen megtalálható, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászberény mellett, Jászkisér és Pély között félúton, ritka természeti környezetben, ahol együtt jelentkezik a puszták, erdők, vizek élővilága. A kikapcsolódásra vágyók egy csodálatos napot, hétvégét, vagy akár egy egész szabadságot is eltölthetnek itt. A környéken tábla jelzi a lekanyarodás helyét. Budapesttől mintegy 1.5 órás utazással érhető el.
A vízmélység egyenletes, a halastavakra jellemzően nem túl mély. Hosszú spicc, illetve rakós távolságban 1.2-1.6m, enyhén iszapos, egyenletes mederfenékkel. Halágy a hosszú oldallal párhuzamosan 50-55 méterre húzódik, 10 méter széles, s fél méterrel mélyebb az átlagvíznél. A víz opálos (nem "algazöld"), a partközelben a haltartó szák is alig 10cm mélységig látszik.
Elsődleges program természetesen a horgászat, de az ökoturizmus kedvelőinek is felejthetetlen élményt nyújt a 180 ha-os területen elhelyezkedő horgászközpont mely egyszerre biztosítja mindenki számára a háborítatlan természet hangulatát, valamint a biztos halfogási lehetőséget, melyre garancia a gazdaság több mint 150 ha-on folyó intenzív haltermelése. A hagyományos módszerek mellett pergetve foghat rekord méretű csukát, süllőt, harcsát, de lehetőség nyílik megismerkedni a legyező pisztrángozással is.

Szabályjegyzék

1. Belépőkártya váltása minden Horgász számára kötelező.
A horgászható tavakon korlátlanul foghat halat, és ha a zsákmányát, vagy annak egy részét nem kívánja megtartani, szabadon visszaengedheti.
Kivétel a ragadozóhalak!
A haltartóba helyezett halat később visszaengedni, másikra cserélni tilos!
A visszaengedni kívánt halat kérem a legnagyobb kímélettel megszabadítani a horogtól, és a tóba visszahelyezni !
Merítőszák használata minden halhoz szükséges!
2. Belépőjegy váltásakor kérjük a horgászigazolvány (érvényes állami jeggyel) leadását melyet a belépőkártya leadása ellenében távozáskor
visszaszolgáltatunk.
3. Egy személy max. 2 bottal horgászhat, és csak a horgászatra kijelölt területen.
A nagy tavakon a pergető horgászat nem engedélyezett!
4. Kérjük hogy távozáskor, minden zárt táskát, vödröt az alkalmazottaknak külön kérés nélkül, mutassanak meg!
5. A Horgászközpont vendégeinek a járműveiket a kijelölt parkolóban kell hagyniuk.
6. Szülői felügyelet nélkül 14 éven aluli gyerekek a területen nem tartózkodhatnak.
7. Kérjük, hogy óvják meg a területen uralkodó természetes rendet, a kihelyezett szeméttárolók használatával kerüljék el a szemetelést.
A fákról ágakat letörni, levágni tilos!
8. Önök egy termelő halastórendszer egy részén horgásznak. A tavakon dolgozók mindent elkövetnek, hogy szórakozásukat a lehető legkevésbé zavarják.
Kérem, hogy munkájukat ne akadályozzák, és minden lehetséges baleseti helyzetet kerüljenek el.

A területen előforduló balesetekért felelősséget nem vállalunk!

A horgászközpont területére kutyát behozni tilos!

Jó fogást, kellemes szórakozást kívánunk!

Orte in der Nähe: