Das soziale Netzwerk für Angler
Moby Dick Horgásztó

Moby Dick Horgásztó

„Nyolc tó nyolc esély, feledhetetlen élmény!”

A horgásztavak száma 6 nagy tó + 2 kicsi, amely téli horgászatra is alkalmas. A komplexum területe közel 50 Hektár. A tórendszeren pontymatrac használata kötelező!

A tórendszer kedveltségét megalapozzák az átlagostól sok esetben sokkal nagyobb halak. Nálunk nem ritkák a 10 kg-n felüli pontyok, a 20, vagy akár 50 kg feletti harcsák (de rendelkezünk 100 kg. örüli harcsákkal is). Nagyon sok rekordlistás süllőnk, csukánk, keszegünk, kárászunk van. Fogtak már nálunk 6 kg feletti pisztrángot, 18 kg feletti afrikai harcsát, 3,65 kg-s compót, 4 kg feletti dévérkeszeget, 9 kg feletti balint.

Folyamatos telepítéssel biztosítjuk a mindenkori rendkívüli halbőséget, melyet lehetővé tesz a megfelelő vízmélységet biztosító tórendszer.

Nagyhalas „bojlis tó”

A tó 3 hektár területen fekszik. Ezt a tavunkat főleg nagytestű pontyok mellet 20 kg-os tokok és kapitális harcsák lakják. Nem csak bojlis horgász módszer kedvelői, hanem a finomszerelékes horgászatot előnyben részesítők is megtalálják számításukat, amennyiben a nagy Őt szeretnék horogra csalni. Ezen a tavunkon lehetőség van faház bérlésére, amelyhez minimum 3 nap bérlés esetén ajándékba díjmentesen csónakot biztosítunk. Ezen a tavon megfelelő minőségű pontymatrac és pontybölcső illetve halkiemelő szák mellet a sebfertőtlenítő használata is kötelező! Itt csak sporthorgászatra van lehetőség! Fogd meg és engedd vissza elve alapján!Nagyhalas tavunkon horgászkészségenként egy darab horog alkalmazható, csak “elhagyos” késség megengedett, azaz a szerelékek (kosár,olóm stb.) megütköztetése forgókapoccsal, ütközővel, karabinerrel vagy bármilyen formában tilos. Továbbá ezeken a fonott dobóelőke használata tilos!

Öreg bojlis „amuros” tó

A tó területe 5,7 hektár. Ez a tavunk 7 évnyi pihenő után idei évben ismét várja a kihívásokat kedvelő sporttársainkat. A nagyszámú amur és pontyok, keszegfélék, kárász és természetesen az amur mellett, amelyből nem ritka a 10 kg feletti példány sem, rekordlistás keszegek lakják a tavat, amelyek a 4 kg-ot is meghaladhatják. Pergető időszakban a lehetőséget biztosítunk a pergetés szerelmesei részére, hogy az itt található ragadózókkal is összemérjék tudásukat. Nem csak csuka és süllő de nagy harcsa is könnyen akadhat gumihalunkra. Ezen a tavon megfelelő minőségű pontymatrac vagy pontybölcső illetve halkiemelő szák mellet a sebfertőtlenítő használata is kötelező! Ezen a tavon 130 db szürkeharcsa található amelyek a 10 kg-tól akár 80 kg osig meg is foghatóak!

Piros tó

Területe 7 hektár. Nagymennyiségű úgynevezett piaci pontyon kívül keszegfélék és harcsák is lakják a tavat. Ezt a tavunkat főleg a halat elvinni szándékozó kedvelik. Azonban itt sem ritka a nagytestű ponty fárasztása olykor egy – egy harcsa is komoly kihívást jelent horgászaink részére.

Fekete tó

Területe 10,6 hektár, amellyel büszkén viselheti a komplexum nagymenője címet. Átlag mélysége 4 méter, de törésekkel 5-6 méteres hírtelen előbukkanó gödrökkel találkozhatunk horgászat közben. Ez a tó sok rejtelmet és még szebb halakat rejt magában. A kisebb nagyobb pontyok, keszegfélék, busák, süllők, csukák mellett rekordlistás társai lakják a tavat. Nem utolsó sorban kapitális akár 100 kg-os harcsát is rejt a „fekete” mélye. Nagy mennyiségű KOI ponty mellet akár kapitálisra növő balinnal, compóval , dévérrel , bagoly keszeggel illetve 2-4 kg-os aranykárász vagy tavi aranyhal is a horgunkra akadhat. Ezen a tavon is éjjel-nappal lehetőség van a horgászatra illetve az ínyencek részére a hal elvitelére amennyiben „halas” jegyet vált. Pergető horgászat mellet ezen a tavon lehetőség van az úgynevezett kishallal történő rablózásra is amennyiben a halat megkívánjuk tartani.

Nagy nevelő tó

Területe 7,5 határ szabályos téglalap alakú tó. Itt nem csak a halak nevelése folyik, hanem adottságai miatt nagyszerűen alkalmas horgászversenyek megrendezésére akár 80 fő részére is. Partja szabályosnak,mélysége egyenletesnek mondható. Nagy mennyiségű halállománya miatt nem ritka akár egy-egy versenyen a 70-80 kg os fogással büszkélkedő versenyző sem. Fő hala a ponty és a kárász, de nem ritkán akadhatunk össze kóborló 5-8 kg-os pecsenye harcsával. De 20 kg feletti harcsát is fogtak itt horgászversenyen! Ezen tavunkon napijegyes horgászat nem folytatható. Előzetes egyeztetés után csoportok a tavat bérelhetik. Versenytavainkon horgászkészségenként egy darab horog alkalmazható, csak “elhagyos” késség megengedett, azaz a szerelékek (kosár,olóm stb.) megütköztetése forgókapoccsal, ütközővel, karabinerrel vagy bármilyen formában tilos. Továbbá ezeken a tavakon fonott dobóelőke használata tilos!

Kis nevelő tó

Területe 2,5 hektár adottságai és halállománya a nagy nevelőtóéval megegyeznek.

Kistavak

A két egyenként 0,25 hektáros tavak télen is horgászhatóak! A ponty, keszegfélék mellett pisztráng, csuka, süllő, vagy akár harcsa is a horgunkra akadhat. Ezek a tavaink télen is várják a horgászat szerelemeseit mivel a legnagyobb hidegben sem fagynak be.

Orte in der Nähe: