Das soziale Netzwerk für Angler
Sportovní rybolov Semín z.s.

Sportovní rybolov Semín z.s.

Naše nabídka směřuje do pěti základních okruhů:

  1. Sportovní rybolov stylem „chyť a pusť“ (viz Rybářský řád). Ve vodní nádrži už dnes narazíte na trofejní ryby (viz Galerie) a jejich počet hodláme rozšiřovat. Můžete se zúčastnit pravidelně pořádaných rybářských soutěží nebo si přijít jen tak zachytat (viz Ceník a rezervace). Pokud bude příznivé počasí, plánujeme v zimě i „lov na dírky“. Umožníme vám po dohodě uspořádat si vlastní rybářskou akci.
  2. V letních měsících si u nás můžete zaplavat nebo si jen „zařádit“ v čisté vodě, případně se vyslunit na pláži či s dětmi využít trvale budované hřiště. Občas na pláži probíhají akce typu závodů RC modelů. O jejich organizaci budete informováni případně přes náš facebook.
  3. Občerstvení v kiosku na pláži vám nabídne přiměřený výběr alko i nealko nápojů, zákusků, v letních měsících zmrzlinu. Důvodem, proč se u nás zastavit, je ovšem naše zaměření na čerstvé UZENÉ RYBY a další rybí pochoutky. Nemusíte se ovšem obávat, i „nerybožrouty“ u nás nakrmíme. V letních měsících budou v pátek a sobotu večer organizovány kulturní akce, především hudební, případně sledování sportovních přenosů.
  4. V dalším vám můžeme nabídnout uspořádání vašich akcí vč. zajištění přenocování v areálu Tábořiště Semín.
  5. V letních měsících plánujeme podle zájmu organizování letních příměstských táborů s rybářskou tématikou a možností pro děti naučit se rybařit. Individuální rybářský výcvik i pro dospělé je též po dohodě možný.

Aktuální nabídky a možnosti využití areálu rybníka naleznete vždy na našem facebooku. Fotodokumentaci akcí, závodů a zajímavých okamžiků vám přineseme na instagramu.

Orte in der Nähe: