Horgász közösségi hálózat
Lacul la Noroc / Mázli tó / Lucky Lake

Lacul la Noroc / Mázli tó / Lucky Lake

LAC DE PESCUIT SI AGREMENT


Lacul La Noroc este situat la 10 km de Oradea, între Borș și Santaul Mic, jud Bihor, România,departe de zgomotul și agitația orașului. Lacul de pescuit se întinde pe o suprafața de 4,5 ha cu adâncime până la 4,5 m. Lacul este populat de specii diferite de pești, predominant crap, amur,caras se mai găsește și șalău, somn, fitofag și roșioariă Lacul La Noroc oferă posibilitatea pescuitului în sistem prinde și eliberează sau cu reținere de pește, conform regulamentului de pescuit.Cei ce doresc liniște, relaxare, pește și un loc pentru petrecerea timpului liber sunt bine așteptați.

Regulament
Înainte de rezervare a partidei de pescuit pe situl www.lacullanoroc.ro, PESCARUL va consulta prezentul regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli.


Unitatea noastră își rezervă dreptul de a selecta clienții, în caz de nerespectarea regulamentului prezentat mai jos.


Cei care au încălcat regulamnetul, nu mai primesc acces în locația noastră.

Rezervare plăcută pentru un pescuit și mai plăcut – Rezervă un ponton la lacul nostru!

Vă anunțăm cu entuziasm, că Lacul cu Noroc are un website nou, pe care pescarii pot rezerva pontoane și cabane online. Pentru ca pescuitul să fie și mai plăcut, v-am făcut și rezervarea mai ușoară.
Pe site poți alege pontonul și data potrivită ție. Pontoanele pot fi rezervate pentru jumătate de zi, o zi, sau chiar mai multe zile, iar pontoanele cu cabană pot fi rezervate pentru cel puțin o zi. După ce ai ales detaliile pescuitului, poți să-ți plătești rezervarea online cu cardul. Dacă ești gata, ne vedem la lac! Acolo va trebui să te concentrezi doar la pești.

www.lacullanoroc.ro






Közeli helyek: