Map background
Fishsurfing
The world of fishing
Fishsurfing app for desktop and phones
Fish, share, travel
DCU-Camping Rågeleje

DCU-Camping Rågeleje

Unik beliggenhed og natur
DCU-Camping Rågeleje har en unik beliggenhed lige ved det eventyrlige og fredede Heatherhill-område, som sender tankerne i retning af det skotske højland med sine bløde, forblæste bakker og græssende får.

Tæt på stranden, hyggelige byer og smukke slotte
Samtidig er du kun få minutter fra en dejlig badestrand og omtrent en halv times kørsel fra hyggelige byer som Helsingør og Hillerød - og nogle af Nordsjællands mest populære attraktioner som Kronborg Slot, Fredensborg Slot og ikke mindst Frederiksborg Slot.

Oplev Tisvilde og tag en tur i hegnet
Skal du have en is, bade på en anden dejlig strand, så cykl eller kør en tur over til nabobyen Tisvildeleje, der summer af liv hele sommeren. Stranden her er smuk at gå tur på året rundt, og det samme gælder for det storslåede Tisvilde Hegn med de krogede træer og hemmelige steder med kantareller om efteråret.

Masser af fælles aktiviteter for store og små
Hjemme på DCU-Camping Rågeleje er der lagt op til hygge for både store og små. Hele sæsonen er der fælles aktiviteter på den store overdækkede terrasse, hvor der også er en grill til fri afbenyttelse. Kom og vær med til markedsdag, brandøvelse for børn og snobrødsbagning. Slip børnene løs på legepladserne, i svævebanen, på boldbanen og hoppepuderne, eller tag et spil udendørs bordtennis, bordfodbold eller kæmpeskak. Campingpladsen er omgivet af bakker, der er oplagt til drageflyvning.

Lej en hytte
Lej en hytte på pladsen og tilbring en hyggelig weekend eller ferieuge væk fra det hele. Det er ikke for ingenting, at området hedder Kongernes Nordsjælland - og på DCU-Camping Rågeleje får du ferie, der der er en konge - og en dronning - værdig.