SLEZSKÁ HARTA 1 A

SLEZSKÁ HARTA 1 A

GPS 49.890963; 17.584006

Revír tvoří vodní nádrž na Moravici, přítoku Opavy, Odry.
Od tělesa hráze na ř. km 57,5 až po stupně na konci vzdutí na km ř. 74,4 v k. ú. Valšov a na Černém potoce na ř. km 3,8 v k. ú. Dlouhá Stráň. Přítoky nádrže Moravice, Kočovský potok a Černý potok nejsou součástí revíru. Ostatní přítoky jsou chráněnou rybí oblastí. Hranice revíru jsou označeny tabulemi.
Na revíru je vyhlášeno ochranné pásmo II. stupně.
Na revíru je zakázáno bivakování, stanování, používání jakýchkoliv přístřešků a nocování v době od 0.00 do 4.00 hod., mimo vyhrazené lokality, kde je nutná zpoplatněná rezervace on-line na www.rybsvaz-ms.cz
Zákaz lovu ryb v úseku od hráze po obou březích - vyznačeno tabulemi, dále na obou březích u přítoků Moravice a Černý potok - vyznačeno tabulemi. Zákaz lovu je také pod obcí Nová pláň Pod Rybníkem - vyznačeno tabulemi.
Lovící jsou povinni uvolnit prostor při údržbě pobřežních porostů správcem vodního díla.
Lov ryb z plavidel, vyvážení návnad a nástrah povoleno, mimo úseky se zákazem rybolovu. Při vyvážení návnad a nástrah a při lovu ryb z plavidla se nesmí lovící zdržovat ve vyznačené plavební dráze, musí vzít na vědomí, že na vodní ploše se pohybují plavidla správce nádrže, vodní záchranné služby a plavidla rekreační. Bójka smí být nastražena pouze tak, aby byla zachována nejméně vnitřní tře- tina vodní plochy volná pro plavbu, není-li stanoveno jinak. Nastražená bójka musí být po setmění osvětlena chemickým nebo elektrickým světlem.
Za lov z plavidla se nepovažuje lov z loďky navalené na přirozený břeh. Lov ryb z ostrovů je zakázán. Lov čeřínkováním z plavidla je zakázán. Při lovu na nástražní rybku se smí použít pouze celá nástražní rybka, jejíž délka je minimálně 15 cm. Nejmenší lovná míra je zvýšena u okouna říčního na 25 cm. Zákaz lovu ryb z plavidel v zátokách Leskovecká, Nová Pláň - vyznačeno tabulemi (viz mapka).

 

Moravskoslezský ÚS

AdresaJahnova 890/14
709 00 Ostrava - Mariánské Hory
Telefon596 620 583
E-mailsekretariat@rybsvaz-ms.cz
Webhttp://www.rybsvaz-ms.cz/

Lugares proximos: