Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja se nahajajo v osrčju Prlekije, v občini Ljutomer.
Hotel Bioterme **** je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice, s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma. Sobe ponujajo vso udobje hotela s štirimi zvezdicami, hkrati pa so v njih uporabljeni naravni materiali, ki ionizirajo zrak in ne vplivajo na okolje.
Posebnost Bioterm je termomineralna voda, visokokakovostna, topla (med 27 in 36°C) ter primerna za rekreacijske in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice. Je ena redkih termalnih vod, ki je pitna ter primerna za lajšanje težav z želodcem, žolčnimi izvodili in sečili, hkrati pa spodbuja dobro počutje.
Za sprostitev in rekreacijo je našim gostom na voljo devet zunanjih in pet notranjih bazenov. V Svetu savn se lahko ljubitelji savnanja razvajajo v petih različnih savnah - notranji in zunanji finski savni, turški, infrardeči in zeliščni savni. Da bo sprostitev telesa in duha res popolna, bodo poskrbele izkušene roke naših maserk.
Ponujamo različne vrste masaž, pilingov in neg telesa.
V sodelovanju z Zdravstvenim domom Ljutomer ponujamo tudi fizioterapevtske storitve za različne težave lokomotornega aparata, pripravili smo tudi več paketov zdravja, ki vključujejo tako bivanje kot fizioterapijo.
Izpostaviti velja novost v hotelu Bioterme**** Mala Nedelja – v mesecu maju vas pričakujejo dva povsem nova bazena, ki bosta namenjena izključno hotelskim gostom ter FKK kotiček za vse tiste, ki si želijo ostati v neposrednem stiku z naravo. Med bujnimi travniki, neskončnimi gozdovi in negovano vinsko trto ter s pogledom na nova bazena, predstavlja FKK kotiček idilično zavetje pred skrbmi vsakdanjika.
V Biotermah Mala Nedelja imamo posebno ponudbo tudi za vse tiste, ki si želijo na počitnicah še kanček romantike. Za intimno razvajanje v dvoje sta na voljo dva hotelska apartmaja z lastnim whirpoolom na terasi.

Nearby places: