Camp Smlednik

Camp Smlednik

Camp Smlednik se nahaja le 20 kilometrov od slovenske prestolnice Ljubljane, deset kilometrov od zgodovinskih mest Kranj in Škofja Loka. Nahaja se na levem bregu reke Save ob Zbiljskem jezeru. Razprostira se na 4 ha zelenih površin in lahko sprejme 400 gostov. Ponaša se s petdesetletno tradicijo.

Okolje v katerem se nahaja - gozd in zelene površine - gostom omogoča mir in sprostitev.

Za aktivno preživljanje dopusta kamp vključuje športna igrišča za tenis, košarko, nogomet, namizni tenis. Ljubitelji vodnih športov imajo na dosegu roke jezero z lastno plažo, možnostmi čolnarjena, ribolova.

V bližnji in malo bolj oddaljeni okolici pa so možnosti sprehodov, kolesarjenja in pa tudi hribolazništva in gorništva. Z majhnimi razdaljami do bližnjih mest, glavnega mesta Ljubljane, zgodovinskih mest kot so Škofja Loka, Kamnik, Kranj predstavlja idealno izhodišče za obiske le teh in pa istočasno tudi mirno okolje za počitek in nabiranje moči.

Poleg tega, da gostje lahko izbirajo med sončnimi ali senčnimi legami travnatih površin za postavitev svojih začasnih bivališč pa Camp vključuje seveda vse potrebne objekte primerne za kampiranje. To so: sampostrežna trgovina, okrepčevalnica, več ločenih sanitarnih objektov (WC, tuši), ustrezno razporejeni priključki za elektriko, namenski objekti za pranje posode.

Pozabili pa nismo na naturiste. Pripravili smo jim del, ki je ločen od ostalega dela kampa in ima lastne sanitarije in plažo.

Nearby places: