PORT 9 Resort

PORT 9 Resort

Lokacija
Bezbroj je pjesama ispjevano o lukama. Mjesta su to koja znače putovanja, avanture i žudnju da se vidi svijet - a istovremeno i sigurnost, toplinu doma i mirno utočište. Naš Port 9 Resort, smješten u slikovitom Zaljevu školjki i nazvan po 9 kula koje su oduvijek štitile korčulansku luku nudi vam najbolje od oba svijeta.

Ako vam se istražuje, Korčula je puna blaga, avantura i priča o tisućljetnoj povijesti i prirodnim ljepotama koje ostavljaju bez daha. Istražite cijeli otok - pješice, brodom, buggyjem ili biciklom - i inspirirajte se pričama o hrabrim moreplovcima i korčulanskim bratovštinama dobra srca, istražite obližnju tajnovitu šumu Kočje ili pak naučite moštru i kumpaniju, tradicionalne plesove ovog kraja.

A ako ste ovdje došli u potrazi za sigurnom lukom, čeka vas i prozračni, mediteranskim svjetlom okupani interijer naših novouređenih apartmana, soba, restorana i barova, suvremeni luksuz i elegancija i mir, prije svega mir. Mir sunca i mora, kako bi u sebi opet pronašli onaj dio vas koji volite, vašu sunčanu stranu.

Sadržaji
Bilo da želite istraživati otok biciklima, kušati tradicionalne korčulanske specijalitete, igrati tenis ili se samo sunčati pokraj bazena uz omiljenu knjigu, u našoj raznovrsnoj ponudi sigurno će se pronaći nešto baš za vas. Naše osoblje vam je na raspolaganju u svakom trenutku i na recepciji možete zatražiti više informacija o svim sadržajima i uslugama koje vam nudi Port 9 Resort.

Nearby places: