Kalastuksen sosiaalinen verkko
Camping Rožnov

Camping Rožnov

Camping Rožnov je ideálním místem pro rodinnou dovolenou

Camping Rožnov se nachází na úpatí hory Radhošť v překrásné přírodě na území CHKO Beskydy. Turistická trasa vedoucí na Radhošť začíná přímo u campingu. Vrchol Radhoště je od Campingu Rožnov vzdálen jen 8 kilometrů, po dalších 4 kilometrech dorazíte na proslulé Pustevny. Chystáte li se navštívit Valašské muzeum v přírodě a Jurkovičovu rozhlednu bude pro vás kemp vzdálen od muzea jen 5 minut chůze ideálním zázemím. Děti potěší minizoo s ovečkami,prasátky a kozlíkem v areálu kempu.

Spousta zábavy a volnočasových aktivit v okolí kempu

Největším lákadlem pro návštěvníky Campingu Rožnov je jistě Valašské muzeum v přírodě a také oblíbená Jurkovičova rozhledna. Bohatý program skanzenu probíhá prakticky po celý rok. Další kulturní akce se v letním období konají na náměstí TGM. S dětmi můžete navštívit lanové centrum Gibon park 150 metrů od campingu, pohádkové lázně, nebo se vydat lanovkou na Pustevny (zastávka autobusu se nachází přímo u kempu) a pak sejít po turistické trase přímo k campingu Rožnov. Trasa Pustevny, Radhošť, kemp.

Stravování v restauraci a snídaňovém baru

V areálu Campingu Rožnov se nachází hospůdka s možností celodenního stravování (snídaně, obědy, večeře), příjemné posezení Vás čeká jak v útulné hospůdce, tak na letní terase. K pití je připraveno čepované pivo Radegast, Plzeň, točená Kofola či malinovka, káva, čaj a další nápoje. K zakousnutí si můžete dopřát hotová jídla dle denní nabídky, speciality z grilu. Ve snídaňovém baru si můžete dopřát kvalitní snídani po celý rok. Snídaňový bar je v provozu mimo hlavní sezónu.

Läheisiä paikkoja: